studentflak

Studentflak

Vill du hyra studentflak? Då har du kommit rätt. Vi hyr ut prisvärda studentflak i Stockholm med omnejd och i de närliggande länen. I utbudet finns flak med plats för 20–200 personer och i alla våra paket ingår lastbil, behörig chaufför, bränsle, städning, körning ca 5 timmar och valfritt körrutt. Ni behöver bara gå ombord, festa loss och sedan dra vidare till nästa stopp. Resten fixar vi. Och självklart kan du maxa upplevelsen ännu mer med grymma tillval som ljudsystem i värstingklassen, sprutöl och tunga specialeffekter.

Våra studentflak

Vanliga frågor kring flaket

Är alkohol tillåtet på studentflaket?
Ingen förtäring av alkohol är tillåtet. Men ni får ta med sprutöl. Sprutölen klassas som lättöl.
Hur många personer kan vi vara på flaket?
Det beror på vilket flak ni väljer. Vi erbjuder studentflak för mellan 20 och 200 personer. Om ni ska åka inom tullarna i Stockholm är begränsningen 90 personer.
Är städning av flaket inkluderat i priset?
Ja, städning ingår alltid i våra priser.
Behöver vi ett polistillstånd för att åka flak?
Vi på Studentflak.se har alla nödvändiga tillstånd för att få köra våra fordon på vägarna och rapporterar in all nödvändig information till Polisen.
Har lastbilarna som kör flaken nödvändiga tillstånd?
Ett åkeri som är anslutet till oss har i de flesta fall ett yrkestrafiktillstånd. Det finns dock inga krav eller lagar som styr om åkeriet måste ha ett trafiktillstånd för att köra studenter på ett lastbilsflak.

Våra samarbetspartners