Kontakt

Hur många får vi vara på flaket? Får jag ta med min kompis från en annan skola? Hur snabbt kör ni? Fläckar skummaskinen ner kläderna? Vi svarar gärna på frågor – vilka som helst – som rör ditt studentfirande eller ditt flakarrangemang. Ring eller mejla oss så hjälper vi dig på bästa sätt. Om du inte får svar direkt ringer upp dig eller mejlar tillbaka så fort vi kan. Du når oss enklast på 08-27 07 42 eller info@studentflak.se. Det går också bra att kontakta oss via formuläret här under.

Kontakta oss

Vanliga frågor

Hur ser det ut med kontrakt/avtal?
När ni bokar ett studentflak skrivs ett avtal mellan Studentflak.se och avtalskrivaren som har ansvar för bokningen av flaket. Personen som skriver under avtalet måste vara 18 år fyllda. Ansvaret för studentflaket kan ni sedan dela upp gemensamt i klassen genom att skriva ett solidaritetsavtal. Se våra villkor för studentflaksfärder.
Kan vi bestämma själva vilken rutt vi vill åka?
Ja, så länge ni åker på gator med en hastighetsbegränsning på max 70 km i timmen eller som inte är förbjudna av någon annan anledning. Komma ihåg att logga in och fylla i färdväg i leveransformuläret.
Var i Sverige kan man boka studentflak?
Våra studentflak finns tillgängliga i Stockholm med omnejd samt i kommunerna runtomkring – Norrköping, Uppsala, Nyköping, Södertälje, Norrtälje, Eskilstuna, Enköping, Strängnäs, Arlanda/Märsta/Upplands Väsby, Åkersberga och Örebro.

Är du inte nöjd?

*” anger obligatoriska fält

MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Kontaktuppgifter

Vi som jobbar på studentflak.se

Marcus Lagerberg

Projektledare info@studentflak.se

Lena Sundin

Försäljning & Bokning info@studentflak.se

Maya Selin

Försäljning & Bokning info@studentflak.se

Erik Möller

Försäljning & Bokning info@studentflak.se

Våra samarbetspartners