Ljudpaket

Musiken är en stor del av upplevelsen på flaket och därför har vi sett till att utrusta våra studentflak med ljudsystem i världsklass. Högtalarna är färdigmonterade så det är bara att koppla in mobilen och spela alla dina favoritlåtar. Vi erbjuder 5 olika ljudpaket, så oavsett om du vill ha ett mindre ljudsystem som gör jobbet eller är ute efter en XXL-modell med en ljudupplevelse du sent ska glömma har vi något för dig. I alla paket ingår stativ, remmar, kablar, montering, nedmontering och städning.

Våra ljudpaket

Jämför ljudpaketen

Ljudpaket Watt Elverk Högtalare Baslåda Mixerbord Ljudtekniker Passar flak Pris
Ljudpaket S/M

Small

900 1 2 Nej Nej Nej 20 - 30 pers 3000 kr
Ljudpaket S/M

Medium

2500 1 2 Nej Nej Nej 20 - 60 pers 4500 kr
Ljudpaket Large

Large

5000 2 2 1 Nej Nej 40 - 70 pers 5500 kr
Ljudpaket XL

XL

8000 1 2 2 Nej Nej 60 - 120 pers 7500 kr
Ljudpaket XXL

XXL

15000 2 4 4 Nej Ja 120 - 200 pers 15000 kr

Frågor kring våra ljudpaket

Vi vill ha en egen DJ, får vi det?
Ja, det får ni, men det är endast i undantagsfall som vi tillåter en egen DJ på studentflaket på grund av den höga skaderisken på ljudutrustning, mixerbord etc.
Hur är det med elverk och generatorer, behöver vi hyra dem på egen hand?
Elverk ingår i alla våra ljudpaket. Vill ni däremot ha med exempelvis dator eller rökmaskin behöver ni hyra elverket själva. Vi rekommenderar att ni hyr från till exempel hyra-elverk.se, men kom ihåg att vara ute i god tid. Ni reserverar elverket online på deras sajt och hämtar sedan upp det på deras lager. Vill ni istället ha det utkört så kan ni få det mot en tilläggsavgift.
Hur fungerar musik- och ljudanläggningen?
Ni spelar själva musiken och det gör ni enklast via en mobil eller annan musikspelare som ni enkelt kopplar in via AUX-ingången. Vanligtvis brukar flakvärden vara den som väljer låtar och styr över musiken under färden. Ett tips är att skapa en lista på Spotify där hela klassen kan lägga till sina favoritlåtar under läsåret. Det gör att alla får vara med och välja musik till studentflaket. Om ni vill ha ett mixerbord eller en DJ på flaket kan ni beställa det, men vi brukar i regel avråda från det eftersom skaderisken för utrustningen är så pass hög.
Hur fungerar det om vi vill ha en musik- eller ljudanläggning på studentflaket?
Musikanläggning är en tilläggstjänst och som ni kan välja själva om ni vill ha eller inte. Hur mycket anläggningen kostar beror på storleken och styrkan.
Vad är inkluderat i paketet när man bokar ett flak?
I paket ingår en chaufför, bensin, städning, montering, nedmontering och städning. Dessutom har vi jourbilar som finns på plats om några oförutsedda problem skulle uppstå under färden.

Våra samarbetspartners