Tack för din förfrågan!

Vår långa erfarenhet av studentflaksarrangemang gör att vi kan erbjuda en glädjefylld flaktur.

Vad händer nu?

 • 1.

  Bokningsförfrågan

  Gör en bokningsförfrågan antingen här direkt på vår sida eller ring oss på 08-27 07 42 så ser vi om studentflak, ljudanläggningar etc. är lediga när ni önskar. Självklart är en bokningsförfrågan inte bindande utan just bara en fråga. Var gärna ute i god tid för att ni ska få just det studentflak ni önskar. Vi återkommer till er så snart sett över att vi kan leverera enligt era önskemål.
 • 2.

  Avtalsskrivning

  Vi sänder ut ett avtal till er, där ni kan läsa genom våra regler och villkor. Här framgår viktiga datum kring betalningar, och regler kring att åka på våra studentflak. Ett avtal för studentflaket och eventuella tilläggstjänster ska läsas igenom noga och undertecknas av oss på studentflak.se och en klassrepresentant. Representanten måste vara över 18 år. Ni ges även möjlighet att skriva ett solidariskt avtal med alla i klassen så att alla i klassen är lika ansvariga för bokningen.
 • 3.

  Betalning för flaket

  Ca 15 dagar efter att avtalet skrivits på av bägge parter ska en bokningsavgift om 6000 kr betalas in. Bokningsavgiften inkluderar en skadereducering Ifall något på flaket går sönder finns pengarna där för att vi alla ska kunna känna oss trygga. Gör ni bokningen snävare inpå gäller 60 alternativt 30 dagar före beroende på hur nära inpå bokningen görs.
 • 4.

  Leveransformulär

  För att studentflaket ska dyka upp rätt plats i rätt tid och med rätt utrustning krävs det att ni senast 30 mars loggar in på vår sida med ert avtalsnummer som ni fick på avtalet och fyller i alla kompletterande uppgifter som behövs.
 • 5.

  Förbered er

  Läs igenom alla regler som gäller inför dagen då studentflaket ska anlända en extra gång. Då går allt enligt plan och ni kan koncentrera er på att ha kul!

Våra samarbetspartners