Prisgaranti

Vårt mål är att erbjuda riktigt bra tjänster till marknadens bästa pris. Och vi vill att du som bokar ett studentflak hos oss ska känna dig minst lika trygg och övertygad om detta. Därför har vi infört en prisgaranti. Bra va! Vi gillar sund konkurrens och framför allt ger prisgarantin oss både tryggare och nöjdare kunder. Och i slutändan är det faktiskt bara din och dina kompisars lyckade studentdag som räknas!

Hur gör jag om jag hittat ett lägre pris?

Om du mot förmodan skulle ha hittat ett pris som är lägre än vårt så tveka inte att höra av dig till oss. Gå igenom checklistan här under och se om vår prisgaranti gäller för dig.

  • Det ska ha gått mindre än 14 dagar sedan du gjorde bokningen hos oss.
  • Det lägre priset ska gälla en likvärdig tjänst, till exempel samma storlek på flak och eventuellt ljudpaket.
  • Det lägre priset ska komma ifrån en uthyrningsfirma och inte från enskilda åkare eller chaufförer. Det ska också vara ordinarie pris

Kan du checka av alla punkter? Kontakta då oss på info@studentflak.se eller använd vårt kontaktformulär. Uppge ditt avtalsnummer så kollar vi upp priset du fått. Stämmer det så ser vi självklart till att matcha priset på vår faktura till dig.

Är ni en organisation eller ett skolföretag som beställer ett studentflak så tillkommer moms på alla angivna priser på hemsidan.

Våra samarbetspartners